fbpx

Een symbool dat helpt

Vlinder als symboolHerken je dat, dat het helpt om een symbool te hebben voor een besluit dat je neemt?

In ons boek beschrijf ik dat het beeld van een witte vlinder me hielp. Ik vond een kaart met de afbeelding van zo’n vlinder en zette die op mijn bureau, zodat de kaart me voortdurend zou herinneren aan mijn besluit. Ik had er ook een verhaal bij, waarom die witte vlinder zo goed paste bij de situatie. Dat kun je natuurlijk lezen in ons boek, dat volgende week verschijnt.

Ik ben nieuwsgierig of jullie ook gebruik maken van symbolen. En op welke manier dat helpt.

Zelf kan ik nu wel een symbool gebruiken dat me helpt om om te gaan met de onzekerheid rond de lancering van ons boek. Ik hoop zo dat we publiciteit krijgen en veel lezers gaan bereiken, en daar doen we alles aan. Ook vraag ik me af wat de lezers van ons boek zullen vinden. Dat is spannend en onzeker en het vraagt om vertrouwen.

Vandaag eens kijken of zich een symbool aandient… Iets veiligs, vol rust en vertrouwen.

1 gedachte over “Een symbool dat helpt”

Reacties zijn gesloten.