fbpx

Lezing over ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ 20-01-2023

Lezing boek Denk je dat je mij kunt helpenOp 20 januari 2023 spreek ik over mijn boek ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van het ondernemersnetwerk Vrouw en Busyness, in Gouda. Behalve de leden zijn ook andere vrouwelijke ondernemers van harte welkom.

Loes Vork is lid van Vrouw en Busyness en geeft een presentatie over de waarde van werken en het hebben van een netwerk, als het even niet zo goed met je gaat.

In september 2022 verscheen bij Uitgeverij Lucht het boek ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ waarin communicatiedeskundige Loes Vork en psycholoog en psychotherapeut Adriaan van ’t Spijker beschrijven hoe het is om in therapie te zijn. Dat Loes ondernemer is komt daarin zijdelings aan de orde, maar tijdens deze lezing staat het ondernemerschap wel centraal. Hoe belangrijk is het om samen te werken en te netwerken als ondernemer? En hoe belangrijk is het om, als het kan, te blijven werken, ook als je bijvoorbeeld een depressief hebt? En hoe belangrijk is een netwerk voor je mentale gezondheid?

De bijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1 te Gouda. Aanvang 20 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Voor leden (gratis) en niet-leden (€20,-) van Vrouw en Busyness (vrouwelijke ondernemers).

Denk je dat je mij kunt helpen? Nieuwjaarsbijeenkomst met Loes Vork