fbpx

Overal groen en geel

geel briefje met 'sensitief' en groen briefje met 'operationeel uitvoerend'Sinds ons boek ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ uit is, zie ik overal groen-geel combinaties. Andere boekomslagen in die kleuren, maar ook beletterde busjes en gekleurde briefjes. Deze twee briefjes scoorden Hildy en ik tijdens een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Het zijn twee (van de vele) kwaliteiten die kansen bieden voor ondernemers. Twee prachtige kwaliteiten. De combinatie vind ik nog prachtiger: sensitief zijn én in staat om in de actie te komen. Ik voel die combinatie helemaal in mijzelf, en volgens mij voelde mijn buurvrouw Hildy die ook.

Iedere dag zie ik groen en geel en iedere dag ‘werk ik aan mezelf’. Ik leer mezelf nog steeds iedere dag beter kennen en meer liefhebben. Toen ik in therapie was zat dat proces in een snelkookpan. Maar het stopt nooit.

Het gebeurt dus tijdens netwerkbijeenkomsten met ondernemers (dankjewel Hans voor je geweldige 4-minutentraining).

Het gebeurt tijdens de online lezing die ik gaf over ons boek (Oh, ik heb zichtbare mensen nodig om mijn verhaal te kunnen delen, dank je wel Sandra! En dank je wel J. voor je fijne mail na afloop.).

Het gebeurt tijdens het Netflixen (dankjewel Robbie Williams voor die eerlijke documentaire).

Het gebeurt tijdens een workshop mandala knopen (dankjewel Claudia en Stefanie).

Nou ja, het gebeurt dus de hele week. Groen en geel zien is beter dan je groen en geel ergeren 😉
Ik wens jullie en mezelf een fijn weekend en veel groen & geel!